G-kull

G- Kullet på Kennel Grenselandet ble født den 24.11.2020. Kullet består av 6 tisper og 3 hanner. Altaflats Playtime, Madde bærer kun svarte farge – gen. Det er født kun sorte valper.

Foreldre er NUCH FIN UCH NVCH Altaflats Playtime, Madde og Covenstead Proof Of The Pudding, Fillip.

Valpenes foreldre er friske og har ingen helseutfordringer. De har godt gemytt, gode samarbeidsevner og arbeidsevner og er begge fysisk robust hunder. De er godt premiert i bruk og utstilling og lever sammen med oss i familiene og sammen med øvrige hunder i husholdene. Madde lever sammen med oss voksne 4 flat og to langhårsdachs standard. Fillip lever til daglig med baby og småbarn i huset og storkoser seg med det sammen med eiere og sin artsfrende Linus.

Maddeog Fillip

Stamtavle for valpene:

Madde og Fillip
NUCH FIUCH NVCH Altaflats Playtime

NUCH NVCH FIN UCH Altaflats Playtime (Madde)

HDA
AD0
ØyneIkke medfødt Fremre-Y-søm Katarakt.
GonioFri
UtstillingNUCH FIN UCH
Cacib, Res-Cacib, Nordisk Cert, Res. Cert i Sverige.
BIR og BIS2, BIS3
SporNVCH
JaktB-3 AK, WT-AK 2

Link til Maddes stamtavle


Covenstead Proof Of The Pudding

Covenstead Proof Of The Pudding (Fillip)

HD : A
AA
Øyne: UA
Gonio: Fri
Utstilling: 2x Cert,
Spor: BK- 3
Jakt : BK-3, WT-BK 4

Fillip:

Link til stamtavleFillip

https://www.dogweb.no/dogweb/dw/openPage/hundIndex.html?HUID=NO49573/14

Valpe-kjøper hos Kennel Grenselandet.

Kennel Grenselandet benytter Norsk Kennel Klubbs kjøpekontrakt, med evt.avtalt tillegg for ønsker fra oss. Vi følger NKK og Norsk Retrieverklubbs retrningslinjer for avl. Vi benytter NKK`s kjøpekontrakt. Vi har som oppdrettere gjennomført godkjente avls- og Kyneologi -kurs fra NKK og har fulgt og deltatt raseseminar og oppdretts seminar i Norsk Retrieverklubb. Som valpekjøper får du ferdigregistrerte og forsikrede valper. De er chippet og ormebehandlet samt vaksinert/ ikke vaksinert i henhold til veterinærenes anbefalinger. Du får med varmeteppe, startpakke med hundemat og litt utstyr, valpeline, valpeveiledning i stell og hold av valpen samt passende litteratur for videre oppfølging av valpen. Dere er velkommen til å ta kontakt om alt som gjelder valpen når det passer dere og dere føler for det. Dere er velkommen til å delta på valpetreff når dere ønsker og vi vil så langt mulig komme innom og hilse på om dere ønsker. Det er muligheter for å fraktet valpen med fly eller bil, hvor vi følger valpen selv frem til dere, dersom det er vanskelig å hente valpen selv. Vi setter selvfølgelig pris på at dere henter valpen hos oss og vi er behjelpelig med overnatting ol.