H-kull

Dette er et kull vi gleder oss til. Ved å benytte Mira fører håper vi på å føre videre vår tidligere Maddes gode gemytt og evner. De iblandet Miras pappa Covenstead Proof of The Pudding, Fillips gode gemytt og egenskaper i kombinasjon med Emil, håper vi å få avkom som er eksteriørt pene, er samarbeidende, har godt og vennlig gemytt og at valpene vil komme med gode egenskaper i en Dual Purpose sammenheng. Mira og Emil har liknende egenskaper og utfyller hverandre på på flere områder. Vi ser frem til valper som skal kunne håndteres av både nye og erfarne hundeeiere.

Mor: LP 1 Grenselandet`s Gloria, Mira
HD-A
AD-0
Øyne: Uten anm. Gonio: Fri

Mira er ei spenstig lita frøken som er ei trivelig og arbeidsom frøken på 3 år. Hun har et herlig gemytt og samarbeider både med mennesker og dyr. Hun er glad uten å ha stress. Hun har god «av og på knapp». Det innebærer at hun er rolig og vennlig i situasjoner som krever det og ivrig, konsentrert og samarbeidende i det man måtte ønske å ha henne til å lære eller gjøre. Mira har sammen med sin fører oppnådd meget gode resultater både innom retrieverjakt prøver, lydighet , Rally lydighet og Working-test. I utstilling har hun cert og ck. Hennes resultater mm. finner du i linken under.
https://www.dogweb.no/hundedatabase/dog?id=NO63047/20

Far; Miss Magic`s My Idol Is My First Name

Emil er en herlig staselig og behagelig herremann på 5 år. Han er samarbeidende, vennlig og hyggelig mot alle han møter både, mennesker og dyr. Han har en «god av og på knapp». Emil har god konsentrasjon og gjennomføringsevne i det han settes til å utføre og har iver uten stress koplet til det han gjør. Han har gode resultater i Working-test, blodspor og utstilling hvor han har har 2x cert. Han er godkjent ettersøkshund på elg. Resultater mm. finner du i linken under.
https://www.dogweb.no/hundedatabase/dog?id=80de4452-b5d6-4ec9-aa4d-68fee15d9db6

Fiktiv stamtavle