Valpekull planlegges med paring i september 2020.

Vi planlegger nå G- Kullet på Kennel Grenselandet Det er planlagt nytt valpekull med paring i september 2020 og levering sist i desember 2020/ beg. av januar 2021.

NUCH FIN UCH NVCH Altaflats Playtime, Madde vil bli paret i midten av september 2020. Hanhund vil bli annonsert om kort tid.

Ta kontakt ved interesse/ Interested: Cate: +4797741166. Jørn : +4748887676

F- kullet 2019

Den 14.11.2019. kom F-kullet til verden på Kennel Grenselandet. Det ble født 2 tisper og 6 hanner. Alle valper var sorte. Alle valper har fått gode hjem og er allerede 7 mnd gamle. Tre har vært på valpeshow og fikk flotte kritikker hos dommer Torunn Sørby.

Det er planlagt nytt valpekull med paring i september 2020 og levering sist i desember 2020/ beg. av januar 2021. Ta kontakt ved interesse/ Interested: Cate: +4797741166. Jørn : +4748887676

Mulighet for å få levert valpen etter avtale med fly eller bil. En av oss eller en som kjenner valpen vil eventuelt kunne reise med den .

Madde og Carl Gustav.

Valpenes foreldre er friske og har ingen helseutfordringer. De har godt gemytt, gode samarbeidsevner og arbeidsevner og er begge fysisk robust hunder. De er godt premiert i bruk og utstilling og lever sammen med oss i familien som gode familiehunder.

Madde er en glad, kvikk og arbeidsvillig tispe.

NUCH NVCH FIN UCH Altaflats Playtime (Madde)

HDA
AD0
ØyneUA
GonioFri
UtstillingNUCH FIN UCH Cacib, res-cacib
Nordisk Cert, BIR og BIS2,BIS3
Res. Cert i Sverige.
SporNVCH
Jakt2x 3AK
Carl Gustav er en rolig, oppmerksom og omgjengelig hannhund som elsker å være sammen med familien.

NVCH FIN UCH Toffedreams Oh Happy Day (Carl Gustav)

HD:B
AD:0
Øyne:Y-søm Kat.
GonioFri
UtstillingFIN UCH
2x Cert
BIR
BIG 2
SporNVCH
60p i Elite
Jakt2x 1BK

Begge er hunder som lever sitt daglige liv i familien og med øvrige hunder i hus 

Kontaktinformasjon: Cate -Elin Mathisen Haga og Jørn Haga.
Mobiltelefon: 97741166
E-post: cmhaga@hotmail.com

Du kan også besøke Kennel Grenselandet på Facebook.

Madde


Valpe-kjøper hos Kennel Grenselandet.

Kennel Grenselandet benytter Norsk Kennel Klubbs kjøpekontrakt, med evt.avtalt tillegg for ønsker fra oss. Vi følger NKK ogNorsk Retrieverklubbs retrningslinjer for avl. Vi benytter NKK`s kjøpekontrakt. Vi har som oppdrettere gjennomført godkjente avls- og Kyneologi -kurs fra NKK og har fulgt og deltatt raseseminar og oppdretts seminar i Norsk Retrieverklubb. Som valpekjøper får du ferdigregistrerte og forsikrede valper. De er chippet og ormebehandlet samt vaksinert/ ikke vaksinert i henhold til veterinærenes anbefalinger. Du får med varmeteppe, startpakke med hundemat og litt utstyr, valpeline, valpeveiledning i stell og hold av valpen samt passende litteratur for videre oppfølging av valpen. Dere er velkommen til å ta kontakt om alt som gjelder valpen når det passer dere og dere føler for det. Dere er velkommen til å delta på valpetreff når dere ønsker og vi vil så langt mulig komme innom og hilse på om dere ønsker. Det er muligheter for å fraktet valpen med fly eller bil, hvor vi følger valpen selv frem til dere, dersom det er vanskelig å hente valpen selv. Vi setter selvfølgelig pris på at dere henter valpen hos oss og vi er behjelpelig med overnatting ol.